1. Overtuigen - Je hebt het in je! Waarom zou je het niet gebruiken?

 

Veelgevraagd spreker en expert Pacelle van Goethem leert je impact te maken zodat mensen naar je ideeën luisteren en jouw visie omarmen. Het goede nieuws is: je hoeft geen Obama of Zelensky te zijn om overtuigend te zijn. Ontdek hoe je je persoonlijke stijl versterkt en hoe je je plannen en argumenten overtuigend laat klinken. 

 

Key learnings 

  • Hoe werkt overtuigen - Brein en invloed, mannen- en vrouwenbrein, model van overtuigen 
  • Je eigen stijl van overtuigen - de drie stijlen van overtuigen: Autoriteit, Vriend en Voorbeeld 
  • Onweerstaanbaar worden - best practices van persoonlijke en inhoudelijke overtuigingskracht 

 

Tijdens deze lezing ontdek je hoe je je persoonlijke overtuigingskracht direct versterkt.  Je krijgt verbluffend effectieve tips om meer te kunnen met je talenten en je eigen stijl. Ontdek je inner Gandhi, Barack en Michelle: tips voor charisma en impact.  

 

Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem MSc is gedragswetenschapper, schrijver, Nederlands’ meest gevraagde spreker en internationale keynote speaker op het gebied van overtuigen, stemsociologie en beïnvloedingspsychologie. Daarnaast heeft ze een coachpraktijk. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s wordt beschouwd als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen (27ste druk). Haar boek Macht aan de Aardige Mens bereikte de Nr. 1 positie in de Managementboek Top 100. 

Met haar methode kun je direct je persoonlijke en inhoudelijke overtuigingskracht vergroten. Of de overtuigingskracht van je organisatie, je team, product of dienst. Naast coaching geeft Pacelle masterclasses, (internationale) lezingen en seminars. Voor Denkproducties verzorgde zij jarenlang het seminar Onzichtbaar Overtuigen en is jaarlijks spreker bij De Psychologie van het Overtuigen naast Robert Cialdini.  

Als Spraak-, Taal- en Stempatholoog is ze gaan specialiseren bij Psychologie en Communicatiewetenschappen tot Beïnvloedingspsycholoog. Ze werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen en het Universitair Medisch Centrum in Groningen, en ontdekte de spectaculaire link tussen overtuigen en ontspanning. 

 

^ Terug naar boven

 

2. Authentiek zelfvertrouwen - Het is niet iets wat je hebt of niet, je kunt het leren!

 

Onderzoeker, spreker en auteur Jacqueline Brassey helpt je effectief omgaan met onzekerheid en een gevoel van stress. De oplossing: emotionele fitheid. Ze leert je comfortabel te worden met ongemak en je authentieke zelfvertrouwen te vergroten met emotionele flexibiliteit.  

 

Jacqueline Brassey

Jacqueline Brassey heeft meerdere professionele identiteiten. Ze is wetenschappelijk onderzoeker, adjunct-professor, co-leader van het McKinsey Health Institute en co-auteur van onder meer het 'evidenced-based' boek Authentiek zelfvertrouwen. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht van Save the Children. Ze slaat graag bruggen tussen de wetenschap en praktijk. In haar Ted-talk ging ze in op haar eigen vertrouwenscrisis en hoe ze die aanpakte. 

 

^ Terug naar boven

 

3. Global Skills Matrix - Hét wereldwijd erkende raamwerk voor de loopbaan van assistants

 

Spreker, coach en voorzitter van de World Administrators Alliance Helen Monument vertelt je hoe de matrix jou verder kan helpen in je loopbaan. De tool kun je inzetten in gesprekken met HR of je manager zodat je jouw toegevoegde waarde niet alleen zichtbaar maakt maar ook vergroot. 

 

Helen Monument

Helen Monument inspireert en moedigt assistants aan om het beste uit zichzelf te halen. Ze was meer dan dertig jaar secretaresse, officemanager en teamleider voor verschillende managers in uiteenlopende internationale bedrijven, dus ze kent het vak als geen ander.  

Met haar eigen bedrijf Monumental Assistance traint en coacht ze assistants. Ze is gedreven om iets terug te geven aan dit mooie vak dat haar vaak mooie kansen gaf om zich te ontwikkelen. Nu helpt ze graag anderen om ook een excellente assistant te worden. 

Ze is voormalig voorzitter van IMA (International Management Assistants) en is nu voorzitter van de World Administrators Alliance (WAA), die als doel heeft het administratieve beroep te ontwikkelen, verheffen en wereldwijd op de kaart te zetten. Helen streeft ernaar het vak zichtbaar te maken en assistants de handvatten te geven om professioneel te groeien. 

 

^ Terug naar boven

 

 

4. Wat kan ik in deze tijden nog wel en niet zeggen, over taal en woordkeuze

 

Nieke Groot gaat in dit energieke intermezzo in gesprek met de zaal.  

 

Nieke Groot

Het talent van Nieke Groot is om moeilijke, complexe zaken op verbluffend simpele manier uit te leggen. Als spreker, consultant en trainer legt zij ondernemers en professionals (van hbo-student tot oude rot in ’t vak) uit alle lagen van het bedrijfsleven uit hoe je als professional concreet omgaat met vaste feiten en bevindingen uit onderzoek en experimenten, zodat je hier beter van wordt.

 

^ Terug naar boven

 

 

Inschrijven >