Wat waren de deelnamekosten voor het Management Support Event 2022?

Mix 1: workshop + congres € 299,- *                                         
Mix 2: workshop + kennissessies € 299,- *
Mix 3: kennissessies + congres € 149,- *

* Prijs per persoon, incl. koffie/thee tijdens ontvangst en pauzes, lunch en toegang tot het kennisplein. Vermelde prijzen zijn excl. 21% btw.
 

 

Abonnee = korting

Als abonnee van Management Support krijg je korting op het event. Nog geen abonnee? Je wordt al abonnee van Management Support vanaf 10,85 per maand. Bekijk de opties >

Mix 1: workshop + congres € 279,- *                                        
Mix 2: workshop + kennissessies € 279,- *

* Prijs per persoon, incl. koffie/thee tijdens ontvangst en pauzes, lunch en toegang tot het kennisplein. Vermelde prijzen zijn excl. 21% btw.

^ Terug naar boven

 

Waar kon je je aanmelden?

Inschrijven voor het Event kan via het aanmeldformulier. Je inschrijving wordt direct verwerkt en je ontvangt een bevestiging per e-mail. Wil je iets wijzigen? Dat kan via de link in je e-mail die je na inschrijving hebt ontvangen. E-mail kwijt? Neem dan contact met ons op, de gegevens vind je onderaan deze pagina.
 

 

Wat waren de voorwaarden?

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

 

Annuleringsvoorwaarden
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het Event je inschrijving kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het Event ben je 25% van het inschrijfgeld (inclusief het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief het horeca-arrangement) te berekenen. Het Event inhalen is niet mogelijk.

 

Kostenloos annuleren: t/m 10 oktober 2022
Annuleringskosten (25% van het inschrijfgeld): 11 oktober t/m 24 oktober 2022
Annuleringskosten (100% van het inschrijfgeld): vanaf 25 oktober 2022

Je kan bij verhindering natuurlijk altijd kosteloos jouw plaats in laten nemen door een vervanger. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via msmedia@vmnmedia.nl

^ Terug naar boven
 

Een van de workshops organiseren voor collega's op kantoor? Boek een incompany workshop

Het is mogelijk de workshops van het event incompany te organiseren. Dit kan bijv. als je met een grotere groep in één keer getraind wilt worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven. Neem contact op met Pleuni Maassen, 06 12 89 84 04 of pleunimaassen@vmnmedia.nl.
 

Contactinformatie

Heb je vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice via:

Telefoon: 088 - 58 40 888
E-mail: msmedia@vmnmedia.nl

Overige vragen
Voor overige vragen kun je contact opnemen met:

Pleuni Maassen
Eventmanager
Telefoon: 06 12 89 84 04
E-mail: pleunimaassen@vmnmedia.nl

Commerciële mogelijkheden bespreken?
Andre van der Hammen
Telefoon: 06 46 41 88 43
E-mail: andrevanderhammen@vmnmedia.nl

^ Terug naar boven